У Сингапурі зафіксували перші випадки передачі коронавіруса від людини до людини

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я Сингапуру заявило про перші випадки передачі китайського коронавірусу 2019-nCoV від людини до людини.

Міністерство охорони здоров'я Сингапуру заявило про перші випадки передачі китайського коронавірусу 2019-nCoV від людини до людини.

Влада країни заявила про збільшення кількості хворих на коронавірус. Зокрема, підтверджені 6 нових випадків зараження. З них - 4 випадки передачі вірусу від людини до людини. Отже, загальна кількість хворих у країні досягла 24 осіб, повідомляє агентство CNA.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Згідно з останніми даними Міністерства охорони здоров'я України на ранок 4 лютого у світі зафіксовано понад 20 тис. випадків зараження китайським коронавірусом. Кількість загиблих від вірусу нового типу у світі зараз становить 427 осіб.

Новий коронавірус дістався до Таїланду, Японії, Сингапуру, Тайваню, Малайзії, Австралії, Південної Кореї, Франції, Іспанії, Італії, В'єтнаму, США, Німеччини, Канади, ОАЕ, Індії, Філіппін, Фінляндії, Непалу, Камбоджі, Шрі-Ланки та Росії.

В Україні не зафіксували жодного випадку захворювання на коронавірус.

Кабмін затвердив програму боротьби з коронавірусом. У лікарнях пройдуть навчання на випадок появи захворювання в країні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: