Стала відома дата з'їзду партії «Слуга народу»

Читать на русском
Партія Слуга народу проведе свій третій з'їзд 15 лютого, розповів керівник політичної сили і перший заступник глави її фракції у Верховній раді Олександр Корнієнко.

Партія «Слуга народу» проведе свій третій з'їзд 15 лютого.

Про це розповів керівник політичної сили і перший заступник глави її фракції у Верховній раді Олександр Корнієнко.

«Ми запрошуємо 15-го числа пресу на третій етап з'їзду, будуть зміни до статуту обговорюватися, деякі подальші кроки зі стратегії місцевих виборів», — уточнив він.

Корнієнко також розповів, що 3 лютого проходив з'їзд партії, на якому «Слуга народу» визначилася з кандидатом на проміжних виборах на 179-му окрузі в Харківській області.

«Про з'їзд партії, який відбувся 3 лютого, не повідомлялося заздалегідь. Немає вимоги інформувати ЗМІ – з'їзд може проводитися в закритому режимі. Це був другий етап з'їзду … Він стосувався висунення кандидата і фактично це було єдине питання порядку денного, ми його швидко вичерпали. Тут немає порушень», — резюмував нардеп.

Нагадаємо, перший з'їзд партії «Слуга народу» пройшов 10 листопада 2019 року. Політсила обрала нового керівника, заявила про зміну ідеологічного курсу і обговорила можливість проведення дострокових виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: