Ситуація на Донбасі: 10 обстрілів, є поранений

Читать на русском
З початку поточної доби, 3 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування Російської Федерації десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

З початку поточної доби, 3 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування Російської Федерації десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 лютогоСитуація на сході країни станом на 3 лютого 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстрілював українські позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив сім обстрілів по українським позиціях, а саме: три рази неподалік Павлопіля, поруч із Опитним, двічі в районі населеного пункту Авдіївка і поблизу Пєсків.

Три ворожих обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - двічі поруч з Новотошківським, неподалік Орехово.

«Сьогодні, 3 лютого, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Раніше у Зеленського обговорили, як шукати зниклих безвісти на Донбасі.

Також нагадаємо, ЗСУ провели навчання на Донбасі з установками «Смерч».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: