США вводять режим надзвичайної ситуації через коронавірус

Читать на русском
США з 2 лютого введуть режим надзвичайної ситуації на всій території через китайський коронавірус нового типу 2019-nCoV.

США з 2 лютого введуть режим надзвичайної ситуації на всій території через китайський коронавірус нового типу 2019-nCoV.

Про це заявив міністр охорони здоров'я і соціальних служб Алекс Азар, передає його прес-служба.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Він пояснив, що таке рішення було прийнято після заяви Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), яка оголосила ситуацію з новим коронавірусом надзвичайною.

За його словами, будь-який американець, хто повертається з китайської провінції Хубей, де стався спалах коронавіруса, буде піддаватися обов'язковому карантину протягом 14 днів. Всі громадяни США, які знаходились протягом останніх 14 днів на території материкового Китаю, після прибуття на батьківщину будуть проходити ретельне обстеження.

Нагадаємо, у китайському місті Усі східної провінції Цзянсу розробили експрес-тест, який може виявити новий коронавірус протягом 15 хвилин.

Як відомо, від коронавірусу на материковому Китаї померли 259 людей. Національна комісія охорони здоров’я Китаю повідомила, що кількість випадків захворювання за добу зросла на 2102 випадки. Наразі число хворих збільшилось до 11 791.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: