«Редколегія» на UMN: битва за ДБР, справа Шеремета та закон про дезінформацію

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з Олександром Мартиненком («Інтерфакс»), Ольгою Мусафіровою («Новая газета») та Станіславом Козлюком («Український Тиждень»).

Минулого тижня колишній директор ДБР Роман Труба оскаржив своє звільнення, а новий заступник голови бюро розслідувань Бабіков дав брифінг, який перетворився на шоу. Генпрокурор заявив, що у справі вбивства Павла Шеремета недостаньо доказів, щоб передати її до суду. Мінкульт опублікував текст так званого законопроекту про дезінформацію, який в народі прозвали законом про цензуру.

РЕДКОЛЕГІЯ: Атака на ДБР | хто ж вбив Шеремета? | битва екстрасенса БородянськогоUMN

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Олександр Мартиненко («Інтерфакс»), Ольга Мусафірова («Новая газета») та Станіслав Козлюк («Український Тиждень») будуть говорити в прямому ефірі.

Раніше «Слово і Діло» розбиралось, чи оскаржить Труба звільнення з посади директора ДБР та чим закінчиться історія з Бабіковим.

Також ми зробили інфографіку по законопроекту про дезінформацію і за що передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: