Коронавірус з Китаю: померли 80 осіб

Читать на русском
Кількість жертв нового коронавірусу в Китаї досягла 80 осіб. Про це повідомляє державний комітет КНР з питань охорони здоров'я.

Кількість жертв нового коронавірусу в Китаї досягла 80 осіб.

Про це повідомляє державний комітет КНР з питань охорони здоров'я.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

У провінції Хубей 26 січня зафіксували 24 нових смертельних випадки. Крім цього, в Китаї підтвердили 769 випадків нових заражень, 137 з яких назвали важкими.

Зафіксовано 2744 підтверджених випадків захворювань у 30 провінціях і муніципалітетах, 461 з яких називають важкими. Більше 5 тис. осіб підозрюваних у зараженні вірусом, а ще 30 453 людини проходять медичне обстеження.

Нагадаємо, китайські вчені встановили, що імовірним джерелом коронавірусу були дикі тварини. Повідомляється, що коронавірус був виявлений в зразках з ринку морепродуктів в місті Ухань (адміністративний центр провінції Хубей).

Раніше 26 січня стало відомо, що кількість летальних випадків пневмонії, викликаної коронавірусів, збільшилася до 57. Число підтверджених випадків захворювання склали 2027. До цього повідомлялося про 2002 хворих і 56 померлих.

Вірус поширюється в Китаї з кінця грудня 2019 року. Перші випадки зараження зафіксували в місті Ухань провінції Хубей. До теперішнього моменту відомо про випадки зараження коронавірусів в Австралії, Південній Кореї, Непалі, Малайзії, Японії, США, Франції і Канаді.

За даними МОЗ, в Україні захворювання не виявлено.

«Слово і Діло» розібралося, що за вірус зараз поширився в Китаї та які його симптоми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: