Названа дата візиту Помпео до України

Читать на русском
Державний секретар США Майк Помпео здійснить низку візитів до кінця січня та на початку лютого. За даними ЗМІ, до Києва він приїде 30 січня.

Державний секретар США Майк Помпео здійснить низку візитів до кінця січня та на початку лютого. Згідно з даними ЗМІ до Києва він приїде 30 січня.

«Майк Помпео відвідає Лондон 29-30 січня, потім буде в Києві 30 січня і 1 лютого, звідти приїде до Мінська, де буде щонайменше день, і 1-2 лютого полетить до Нур-Султана, 2-3 лютого буде в Ташкенті», – пише білоруське бюро «Радіо Свобода».

Стало відомо, про що говорили телефоном Зеленський та ПомпеоПрезидент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з державним секретарем США Майком Помпео.

Нагадаємо, 10 січня президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови з Помпео узгодив подальший графік двосторонніх контактів між Києвом та Вашингтоном на найвищому рівні, насамперед візит Помпео до України наприкінці січня, який було перенесено з 3 січня.

Як відомо, 31 грудня сталася спроба нападу на посольство США в Іраку. Унаслідок нападу на посольство в Багдаді Пентагон вирішив відрядити сотні додаткових військових на Близький Схід, а держсекретар Майк Помпео відклав поїздку до України та інших країн Європи і Центральної Азії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: