В аеропорту Рима посилили перевірки через вірус із Китаю

Читать на русском
Італійська влада розпочала в аеропорту Рима додаткові перевірки щодо ймовірних випадків нового коронавірусу з симптомами пневмонії, який вперше з'явився в Китаї.

Італійська влада розпочала в аеропорту Рима додаткові перевірки щодо ймовірних випадків нового коронавірусу з симптомами пневмонії, який вперше з'явився в Китаї.

Як пише Aviation Pros, у Міністерстві охорони здоров'я Італії заявили, що ймовірність того, що вірус потрапить до Європейського Союзу, невелика, але не виключена.

У МОЗ нагадали про заходи профілактики через коронавірусМОЗ нагадало українцям про заходи профілактики через поширення нового коронавірусу (nCoV) в Китаї.

У римському аеропорту Ф’юмічіно вживаються заходи з перевірки ймовірних випадків захворювання на рейсах з китайського мегаполісу Ухань, де вперше зафіксували вірус, що вже забрав життя кількох осіб.

Є три прямі рейси до Уханя з римського аеропорту, а також кілька непрямих рейсів. Поїздки за цими маршрутами, як очікується, збільшаться напередодні китайського Нового року цього тижня.

Італійська влада рекомендує пасажирам відкласти будь-які несуттєві поїздки до Уханя.

Представник міністерства охорони здоров'я пояснив, що пілот повинен повідомляти про будь-якого пасажира на борту з відповідними симптомами, якого, як наслідок, мають негайно доставити до римського Національного інституту інфекційних захворювань.

Як відомо, перший випадок захворювання на пневмонію нового типу виявили в однієї з місцевих мешканок Таїланду.

Влада Китаю підтвердила можливість передачі коронавірусу нового типу від людини до людини.

22 січня члени Всесвітньої організації охорони здоров'я зберуться на екстрене засідання через виявлення нового коронавіруса і небезпеку масштабної епідемії.

Також в американському штаті Вашингтон був підтверджений перший випадок захворювання в Сполучених Штатах новим типом коронавірусу, раніше зафіксованому в Китаї.

Раніше повідомлялося про збільшення кількості жертв коронавіруса в Китаї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: