У Києві напали на депутата: у поліції розповіли подробиці

Читать на русском
У Києві на місці незаконного будівництва невідомий вдарив цеглиною по голові депутата Київської міської ради Володимира Назаренка.

У Києві на місці незаконного будівництва невідомий вдарив цеглиною по голові депутата Київської міської ради Володимира Назаренка.

Інцидент трапився на місці незаконного будівництва, куди депутат викликав поліцію, написав Назаренко у Facebook.

Як мери українських міст борються з незаконним будівництвом і недобудовамиВ Івано-Франківську заборонили будувати в центрі міста, а у Львові не встигли закінчити житло для військових. Слово і Діло зібрало обіцянки мерів України щодо будівництва та недобудов.

У поліції Києва підтвердили факт нападу. Також повідоми, що правопорушника затримали та доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин.

«Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції. Після отримання довідки від лікарів щодо стану здоров‘я потерпілого буде надана правова кваліфікація події», - повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, в середу, 18 вересня, в Києві невідомі побили заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака. Згідно з інформацією ЗМІ, у чиновника діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої голови.

Також ми писали, що в Києві під Офісом президента на вулиці Банковій відбулися сутички мітингувальників-інвесторів у будівництво з правоохоронцями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: