У Давосі відкриється Всесвітній економічний форум

Читать на русском
У вівторок, 21 січня, в Давосі розпочне роботу Всесвітній економічний форум. Зеленський відвідає Всесвітній економічний форум 22 січня.
Фото - «Слово і Діло».

У вівторок, 21 січня, в Давосі розпочне роботу Всесвітній економічний форум.

Заходи 50-ї сесії триватимуть з 21 по 24 січня. Тема цього року «Зацікавлені сторони за згуртований і стійкий мир».

Опублікували програму візиту Зеленського до ДавосаПрезидент України Володимир Зеленський 22 січня здійснить робочий візит до Швейцарської Конфедерації для участі у щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ).

Під час форуму обговорять: - питання розвитку нових технологій і можливі загрози від їх впровадження; - зміни клімату та захист біорізноманіття планети; - розвиток бізнесу в умовах технологічних і соціальних змін; - проблеми охорони здоров'я; - питання професійного розвитку і майбутнє «ринку праці»; - врегулювання військових конфліктів у «гарячих точках».

На ВЕФ-2020 стартують два глобальні проекти - освітня програма, яка охопить 1 млрд осіб, а також ініціатива з посадки 1 млрд дерев на планеті.

Увечері 20 січня відбулося урочисте відкриття ювілейного форуму.

21-24 січня пройдуть виступи учасників сесії. 24 січня о 12:00 відбудеться церемонія закриття.

Всесвітній економічний форум у 2020 році збере близько 3 тис. учасників із 117 країн. У заходах візьмуть участь лідери 53 держав та урядів.

21 січня об 11:00 у програмі форуму запланований виступ президента США Дональда Трампа.

Президент Володимир Зеленський відвідає Всесвітній економічний форум 22 січня. Виступ глави держави в програмі Давосу запланований з 16:15 до 16:45 за місцевим часом.

Також з 21-го по 24 січня також буде працювати майданчик «Український дім», який організовує Фонд Віктора Пінчука третій рік поспіль.

22 січня о 18:00 в «Українському домі» виступить президент Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: