У Китаї від невідомого вірусу померли 3 людини

Читать на русском
Китайська влада повідомила про 139 нових хворих невідомою хворобою легенів, викликаної новим різновидом коронавірусу.

Китайська влада повідомила про 139 нових хворих з невідомою хворобою легенів, яку провокує новий різновид коронавірусу.

Як пише BBC China, вже відомо про 3 смерті.

Інфекціоністи назвали штами грипу, які очікують в УкраїніУ цьому епідеміологічному сезоні в Україні очікують 2 нові штами грипу. Один з них буде більш небезпечним для людей працездатного віку з хронічними захворюваннями.

Кількість нових інфікованих збільшилася за два дні, нові випадки були виявлені у містах Ухань, Пекін і Шеньчжень. Загальна кількість підтверджених випадків на даний час перевищує 200.

Новий штам коронавіруса вперше з'явився в Ухані в грудні і вже поширився за кордон - зафіксовані два випадки в Таїланді і один в Японії.

Як повідомляється на сайті муніципального комітету у справах охорони здоров'я, в лікарнях залишаються 170 пацієнтів, з 35 з яких знаходяться у важкому стані і дев'ять - в критичному. Однак 25 хворих вилікували.

Раніше ЗМІ підрахували, скільки людей померли в Україні через грип.

За словами інфекціоністів, у цьому сезоні циркулюють чотири штами вірусу, а найстрашнішим є вірус типу А, більше відомий як свинячий грип. Саме він може призвести до смерті.

Нагадаємо, з жовтня 2019 року до 12 січня 2020 року від ускладнень грипу померли п'ятеро дорослих: дві жінки і троє чоловіків. Троє померлих зареєстровані в Житомирській області, по одному в Тернопільській області та у Запоріжжі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: