Зведення штабу ООС: 9 обстрілів, є загиблий

Читать на русском
З початку поточної доби, 15 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 15 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один український військовослужбовець загинув.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 січняСитуація на сході країни станом на 15 січня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв українські позиції з заборонених мінських домовленостей артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також була присутня снайперська активність.

П'ять обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме: недалеко від населеного пункту Піски, поблизу Василівки, два рази поруч з населеним пунктом Павлопіль, поруч із Авдіївкою.

Чотири обстріли противник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - поблизу с. Світлодарськ, два рази недалеко від населеного пункту Орєхово-густо з Новотошківське.

«Сьогодні, 15 січня, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув», - йдеться в повідомленні.

Раніше на Донбас передали 20 тонн гумдопомоги для місцевих жителів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: