У «Слузі народу» визначилися з кандидатурами голів двох комітетів ВР

Читать на русском
У фракції Слуга народу визначили кандидатури голів двох комітетів, які мають замінити Ірину Венедіктову на чолі комітету з правової політики та Богдана Яременка на чолі комітету із зовнішньої політики.

У фракції «Слуга народу» визначили кандидатури голів двох комітетів, які мають замінити Ірину Венедіктову на чолі комітету з правової політики та Богдана Яременка на чолі комітету із зовнішньої політики.

Про це повідомила нардеп від СН Євгенія Кравчук у Facebook.

За її словами, комітет з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва очолить фаховий юрист-міжнародник Олександр Мережко, а комітет з правової політики – Андрій Костін, який до цього був заступником Ірини Венедиктової.

Зазначимо, Олександр Мережко - професор кафедри права Київського національного лінгвістичного університету, голова підкомітету Ради з цивільного та адміністративного законодавства комітету Ради з правової політики, член делегації України в ПАРЄ. А Андрій Костін - адвокат, заступник голови комітету Ради з правової політики.

Раніше парламент відмовився призначати Єлизавету Ясько новою головою комітету парламенту з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Як повідомлялося, голова комітету ВР з питань зовнішньої політики Богдан Яременко написав заяву про складання повноважень голови комітету.

Нагадаємо, нардеп від партії «Слуга народу» Ірина Венедиктова, яку нещодавно призначили в.о. обов'язки директора ДБР, вирішила скласти мандат парламентаря.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: