Рада відмовилася призначити Ясько на місце Яременка

Читать на русском
Парламент відмовився призначати Єлизавету Ясько новою головою комітету парламенту з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Парламент відмовився призначати Єлизавету Ясько новою головою комітету парламенту з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Голова комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної ради України Сергій Кальченко, доповідаючи проєкт, повідомив, що комітет розглянув заяву народного депутата Богдана Яременка про його відкликання з посади голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва та про обрання головою комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва народного депутата Єлизавету Ясько, увільнивши її від обов’язків члена цього комітету.

Народні депутати провалили відповідний проєкт постанови №2534 «Про внесення змін до постанови Верховної ради «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної ради дев'ятого скликання».

За нього проголосували 186 нардепів із 226 мінімально необхідних.

Як повідомлялося, голова комітету ВР з питань зовнішньої політики Богдан Яременко написав заяву про складання повноважень голови комітету.

Нагадаємо, 2 грудня фракція «Слуга народу» визначилася з кандидатурою на пост нового голови комітету з питань зовнішньої політики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: