Вбивство в Каховці: звільнили поліцейських

Читать на русском
За результатами службового розслідування після резонансного вбивства в Каховці звільнено керівництво місцевої поліції, повідомляє обласне управління НПУ.
Ілюстративне фото.

Згідно з результатами службового розслідування після резонансного вбивства в Каховці звільнено керівництво місцевої поліції, повідомляє обласне управління НПУ.

«Трьох працівників відсторонили від посад, трьох звільнили з органів внутрішніх справ, ще трьом співробітникам накладено дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності посадам, що вони обіймають» - йдеться в повідомленні.

ДБР почало розслідування вбивства у КаховціБюро розслідує можливе перевищення повноважень поліцейським, а також дасть правову оцінку видачі стрілку дозволу на використання зброї.

Як уточнюється, з посад звільнено керівництво Каховського відділу поліції. Стосовно чергового відділу і відповідального від керівництва, які перебували в добовому наряді в день вбивства, а також стсовно слідчого, у віданні якого перебувало провадження щодо вбивства чоловіка, застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності посаді, що обімає. Членів слідчо-оперативної групи, а саме слідчого і оперуповноваженого карного розшуку, які перебували на виклику щодо вбивства чоловіка, звільнено з органів внутрішніх справ.

Крім того, старший інспектор з контролю за обігом зброї в сфері дозвільної системи Каховського відділу поліції, який на момент злочину перебував у компанії підозрюваного, також звільнений з органів внутрішніх справ України. За результатами службового розслідування матеріали щодо останнього передані до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, що в Каховці почалися протести через резонансне вбивство. У новорічну ніч 26-річного чоловіка застрелили з рушниці. Під час стрілянини на місці події був присутній поліцейський, а відносно нього проводиться службове розслідування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: