Українські фахівці в Ірані продовжують пошук речових доказів – Гончарук

Читать на русском
Гончарук розповів,що українські фахівці в Ірані продовжують пошук речових доказів, пов’язаних із трагедією.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук розповів,що українські фахівці в Ірані продовжують пошук речових доказів, пов’язаних із трагедією.

Про це він написав у Telegram-каналі.

Зеленський прокоментував заяву Ірану про збитий літакЗеленський прокоментував визнання Іраном, що український літак МАУ, який летів із Тегерана до Києва, був випадково збитий ракетою.

«Іран заявив, що український пасажирський літак було збито. Це важливий крок у процесі розслідування, яке досі триває. Наші експерти й надалі працюють на місці трагедії з метою детального розслідування причин та остаточного встановлення істини. Українські фахівці продовжують пошук речових доказів, пов’язаних із трагедією», – зазначив прем'єрміністр.

За його словами, сьогодні зранку електронну ДНК-формулу направлено українським експертам, які працюють на місці трагедії в Тегерані.

«Працюємо над тим, щоб завершити ідентифікацію і якнайшвидше провести репатріацію тіл загиблих громадян України. Біль трагедії не мине. Ми щиро співчуваємо близьким. Україна зробить усе для розкриття всіх деталей катастрофи та надасть підтримку родинам загиблих», – додав Гончарук.

Нагадаємо, керівництво Ірану визнало, що український літак МАУ, який летів із Тегерана до Києва, був випадково збитий ракетою.

Boeing-737, який здійснював рейс із Тегерана до Києва, зазнав аварії вранці 8 січня відразу після зльоту з аеропорту іранської столиці. На борту було 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу, усі вони загинули.

Президент Володимир Зеленський прокоментував визнання Іраном, що український літак МАУ, який летів із Тегерана до Києва, був випадково збитий ракетою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: