Карта ООС: ситуація на сході України на 6 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 6 січня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

У районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 5 січня чотири рази порушили режим припинення вогню, загинули два українських військовослужбовці, ще один поранений в результаті підриву на міні. Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу ООС у Facebook.

Крім того, у районі н. п. Хутір Вольний в результаті наїзду ймовірно на протитанкову міну ТМ-62 вибухнув військовий вантажний автомобіль ГАЗ-66, який здійснював заходи по логістичному забезпеченню. Внаслідок вибуху загинув один військовослужбовець, ще один отримав важкі поранення.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід противник здійснив три обстріл позицій Об'єднаних сил, а саме поряд з Водяним - з міномета калібру 82 мм - 8 мін, недалеко від н. п. Павлопіль - з великокаліберних кулеметів, у н. п. Гнутове - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї;

Один обстріл з снайперської гвинтівки зафіксовано поблизу Кримського, що в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання Північ.

З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: