Путін і Макрон оцінили обмін між Києвом і ОРДЛО

Читать на русском
Президенти Росії і Франції Володимир Путін і Емманюель Макрон в ході телефонної розмови, що відбулася з ініціативи французької сторони, акцентували важливість послідовної реалізації мінських угод і рішень.

Президенти Росії і Франції Володимир Путін і Емманюель Макрон в ході телефонної розмови, що відбулася з ініціативи французької сторони, акцентували важливість послідовної реалізації мінських угод і рішень, ухвалених на саміті в Нормандському форматі 9 грудня 2019 року в Парижі.

Про це повідомляє пресслужба Кремля.

Наголошується, що під час розмови була акцентована важливість послідовної реалізації мінського «Комплексу заходів» та рішень, прийнятих на саміті в нормандському форматі 9 грудня 2019 року в Парижі.

«Дана позитивна оцінка відбувся 29 грудня 2019 року між Києвом і Донбасом обміну утримуваних осіб, а також ув'язнення в кінці 2019 року «пакетної» угоди з транзиту російського газу в Європу через територію України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у вівторок, 31 грудня, провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, в ході якого сторони домовилися про узгодженні нових списків на обмін полоненими.

Як відомо, 29 грудня відбувся обмін полоненими між Україною та так званими «ЛДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: