Біля Офісу президента відкрили ковзанку - відео

Читать на русском
Новий каток на Банковій абсолютно безкоштовний, як і прокат ковзанів (зі своїми теж можна) - при вході дають жетон для обміну на ковзани.

У Києві відкрили льодовий майданчик біля Офісу президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє «Великий Київ» 2 січня.

Каток возле Офиса президентаBig Kyiv

Новий каток на Банковій абсолютно безкоштовний, як і прокат ковзанів (зі своїми теж можна) - при вході дають жетон для обміну на ковзани. Всі ковзани нові, від 27 до 45 розміру, але без заточки, тому вони трохи вони слизькі на поворотах.

Також тут є надувний намет, всередині якого можна перевзутися, залишити речі і погрітися. Але перекусити на ковзанці немає де - фудкортів немає. Поруч встановлено два біотуалети.

Курити на ковзанці, а також поряд із нею строго заборонено. Поруч патрулюють поліцейські і можна отримати штраф 200 грн.   Що стосується роботи ковзанки, то відкрита вона з 10:00 до 20:00, але катання розбите на сеанси - сеанс катання одну годину, а потім перерва 30 хв на очистку льоду. Зауважимо, що саме чистка, а не заливка новим шаром води, тому до кінця дня якість льоду вже не дуже. В одну годину на ковзанці може кататися до 40 осіб, найбільший ажіотаж - після обіду.

Раніше в МВС розповіли про нові штрафи за «п'яну їзду».

Також нагадаємо, Укргідрометцентр підготував прогноз на січень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: