Філатов провалив обіцянку запустити тролейбусну лінію до «Придніпровська» в 2019 році

Читать на русском

Житловий масив Придніпровський ще має зачекати з запуском тролейбусної лінії, тому що нові тролейбуси надійдуть у місто лише у 2020 році.

Мер Дніпра Борис Філатов не виконав обіцянку запустити тролейбусну лінію до «Придніпровська» у 2019 році.

Таку обіцянку він дав 17 серпня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Він поїхав сьогодні вночі. Перший тролейбус вбік масиву «Сокіл». Люди чекали на нього 20 років. За всілякої влади та всіх режимів. Але він поїхав за наших часів. І так, це децентралізація. Чекайте на відкриття нової тролейбусної лінії вже на початку вересня. На день міста. P.S. Наступного року запустимо до «Придніпровська», а якщо будуть зайві гроші, то й на 6-ту «Перемогу», – написав Філатов на свій сторінці у Facebook.

У травні 2019 року комунальне підприємство «Дніпровський електротранспорт» оголосило в системі державних закупівель «Прозорро» тендер на розробку проєктно-конструкторської документації для будівництва тролейбусної лінії до житлового масиву «Придніпровськ» від вулиці Космічної до вулиці 20-річчя Перемоги (по вул. Набережна Перемоги – Південний міст – вул. Гаванська – вул. Електрична) і в зворотному напрямку.

14 вересня 2019 року на сайті Дніпропетровської ОДА з’явилась інформація, що нові тролейбуси, які мають запустити новим маршрутом до «Придніпровська», надійдуть до кінця 2020 року.

11 листопада 2019 року в Дніпровській міській раді «Слово і Діло» повідомили, що на цей час розроблено всю проєктно-кошторисну документацію для будівництва тролейбусної лінії на ж/м «Придніпровськ» від вул. Космічної до вул. 20-річчя Перемоги. Запуск тролейбусної лінії заплановано на 2020 рік. Оскільки обіцянку не встигають виконати в означений Філатовим термін, вона отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слово і Діло» Борис Філатов дав 201 обіцянку, з яких 129 виконав і 45 – провалив.

Раніше ми писали, що заступника мера Дніпра, підозрюваного у привласненні бюджетних коштів під час ремонту Нового моста, взято під варту з можливістю внесення застави у понад 600 тис. грн.

Також ми аналізували, як виконують обіцянки мери України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: