Авіакатастрофа в Казахстані: з'явилися уточнені дані про загиблих

Читать на русском
У Казахстані через авіакатастрофу пасажирського літака авіакомпанії Bek Air загинули 12 осіб.

У Казахстані через авіакатастрофу пасажирського літака авіакомпанії Bek Air загинули 12 осіб.

Про це повідомили в Мінохорони і внутрішніх справ Казахстану, пише «Радіо Свобода».

Опублікували список загиблих під час катастрофи літака в КазахстаніУ Казахстані оприлюднили нові дані після аварії літака Fokker-100 авіакомпанії Bek Air, на борту якого знаходилося 100 чоловік.

Раніше повідомлялося про 15 загиблих.

На борту знаходилися п'ять членів екіпажу і 93 пасажири, серед яких було четверо іноземців: двоє громадян України, один громадянин Киргизстану, один громадянин Китаю, решта - громадяни Казахстану.

Серед загиблих - журналістка, випусковий редактор Informburo.kz Дана Круглова. За уточненими даними, не менше 66 людей постраждали і були доставлені в лікарні, з них 48 - госпіталізовані, а 12 знаходяться у важкому стані.

Згідно з даними казахстанських ЗМІ, громадяни України, жінка 1990 року народження та чоловік 1991 року народження мають компресійний перелом хребта без порушення кісткової провідності.

Нагадаємо, літак Fokker-100 авіакомпанії Bek Air 27 грудня в 7:22 вилетів у напрямку Алмати - Нур-Султан, при зльоті втратив висоту і пробив бетонну огорожу. Після цього він зіткнувся з двоповерховою будовою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: