Очевидці розповіли деталі авіакатастрофи в Казахстані

Читать на русском
Пасажири літака в Казахстані, що впав сьогодні зранку, розповіли про подію.  Після того як лайнер почав набирати висоту, його крила почали розгойдуватися.
Фото - Tengrinews.kz

Пасажири літака в Казахстані, що впав сьогодні зранку, розповіли про подію.

Літак повинен був злетіти у 07:05 за місцевим часом (03:05 за київським часом), проте виліт затримали. Жінка розповіла, що літак два рази піднімався і втрачав висоту. Жінка каже, що лайнер «криво летів», повідомляє портал Tengrinews.kz.

У Казахстані розбився літак: 15 загиблих, ще 35 людей ушипиталилиУ Казахстані після аварії літака Fokker-100 авіакомпанії Bek Air, на борту якого знаходилося 100 осіб - 15 загиблих, ще 35 осіб в лікарнях.

Потім вона почула гучний звук, удар і гуркіт. Пасажирка вийшла з повітряного судна по його крилу. Вона додала, що навколо кричали про те, що літак може вибухнути.

Інший пасажир, Аслан Назаралієв, розповів, що, після того як лайнер почав набирати висоту, його крила почали розгойдуватися. Після цього літак впав. Назаралієв повідомив, що пасажири вилазили з лайнера по обмерзлому крилу через ілюмінатор. Він також зазначив, що рятувальники довго добиралися до місця події, тому пасажири самі допомагали один одному виходити з повітряного судна.

Нагадаємо, згідно з останніми даними, через катастрофу літака в Казахстані загинули 15 осіб.

Зазначимо, у Казахстані розбився літак Fokker-100 авіакомпанії Bek Air, на борту якого знаходилося 100 людей . На борту було 93 пасажири, серед них 3 дитини. І 5 членів екіпажу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: