ДСНС перейшла на посилений режим на час свят

Читать на русском
Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) перейшла на посилений режим несення служби на період новорічних і різдвяних свят.

Державна служба з надзвичайних ситуацій перейшла на посилений режим несення служби на період новорічних і різдвяних свят.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що рятувальники працюватимуть у посиленому режимі на захисті населення від надзвичайних ситуацій та пожеж у період з 28 грудня до 2 січня, а також з 4 до 8 січня.

«Відбулося оповіщення і збори штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій, під час якого перевірено документацію робочих груп штабу й готовність працівників апарату служби на виїзд за сигналом і виконання завдань на місці події в зимовий період», - повідомили в ДСНС.

Усього в період новорічно-різдвяних свят на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць пожежорятувальної та спеціальної техніки. У разі ускладнення ситуації передбачено збільшення чисельності сил і засобів ДСНС щонайбільше на 13 тис. чоловік і 3 тис. 700 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція і ДСНС перейдуть на посилений режим роботи на період свят. Вже розроблено комплекс заходів щодо забезпечення безпеки і порядку.

Раніше повідомлялося, що під час новорічно-різдвяних святкувань у центрі столиці обмежать рух транспорту. Обмеження діють з 14 грудня 2019 року до 12 січня 2020 року. Крім того, будуть внесені зміни в роботу наземного пасажирського транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: