Ситуація на Донбасі: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
З початку поточної доби, 26 грудня, в районі проведення ООС збройні формування РФ порушили режим припинення вогню сім разів.

З початку поточної доби, 26 грудня, в районі проведення ООС збройні формування РФ порушили режим припинення вогню сім разів.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Нове розведення сил на Донбасі: за яких умов можливеМіністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що до наступного саміту нормандської четвірки повинні не тільки визначити три ділянки розведення сил і засобів, а й провести його.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Шість обстрілів українських позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме: поряд із Невельським, поблизу Південного, двічі неподалік Красногоровки, недалеко від населеного пункту Новгородське, поблизу населеного пункту Троїцьке.

Один обстріл із великокаліберних кулеметів противник здійснив поблизу Красногоровки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

«Сьогодні, 26 грудня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Раніше ОБСЄ підрахували кількість жертв на Донбасі з початку року.

Також нагадаємо, Пристайко повідомив подробиці розведення сил на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: