Зведення штабу ООС: 8 обстрілів, жертв немає

Читать на русском
З початку поточної доби, 25 грудня, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ порушили режим припинення вогню вісім разів.

З початку поточної доби, 25 грудня, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ порушили режим припинення вогню вісім разів.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 грудняСитуація на сході країни станом на 24 грудня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Три обстріли українських позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме двічі поблизу Красногоровки і поряд із Невельським.

П'ять обстрілів позицій українських захисників противник здійснив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - поруч із Кримським і чотири рази поблизу населеного пункту Луганське.

«Сьогодні, 25 грудня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Раніше в ОБСЄ підрахували кількість жертв на Донбасі з початку року.

Також нагадаємо, ЗМІ підрахували втрати військових на Донбасі в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: