Справа директора лісгоспу: суд не повернув вилучене майно

Читать на русском
Антикорупційний суд не задовольнив скаргу представника власника автівки про неповернення майна, вилученого детективами.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд не повернув вилучене детективами Національного антикорупційного бюро майно в автомобілі, в якому затримали директора Гутянського лісового господарства Віктора Сису за підозрою в дачі неправомірної вигоди.

Таке рішення 6 грудня ухвалила колегія суддів Вищого антикорупційного суду за результатами розгляду клопотання адвоката, повідомляє «Слово і Діло».

30 жовтня Сису затримали в автомобілі Toyota Land Cruiser 200. Цей автомобіль офіційно належить іншій особі, але Сиса ним постійно користується. В ході обшуку в автомобілі було вилучено низку мобільних телефонів, флешок, 42900 гривень, 5700 доларів та інше майно. Власниця автомобілю просила повернути це майно, оскільки воно нібито належить їй.

Детектив заперечував проти задоволення скарги і вказував, що цієї автівкою власниця давно не користується, а вилучене майно належить саме директору Гутянського лісгоспу. Вивчивши скаргу, суддя залишив її без задоволення.

Нагадаємо, Сисі повідомили про підозру в дачі хабара детективу НАБУ. Пізніше суд взяв його під варту з альтернативою застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: