Пожежа в Старобільську: в психдиспансерах України пройдуть перевірки

Читать на русском
Мінсоцполітики ініціювало перевірки всіх підвідомчих установ на предмет дотримання заходів протипожежної безпеки після пожежу у психоневрологічному інтернаті в Луганській області.

Міністерство соціальної політики ініціювало перевірки всіх підвідомчих установ на предмет дотримання заходів протипожежної безпеки після пожежі у психоневрологічному інтернаті в Луганській області.

Про це повідомив заступник міністра соціальної політики Олег Коваль у Facebook.

За його словами, у відомстві вкрай стурбовані трагедією, яка сталася, після схожої ситуації в Одесі.

«В Національній поліції, яка розслідує цю справу, заявили, що попередньо причина пожежі - коротке замикання електропроводки в одній із палат - саме там, де були обгорілі. Ми вкрай стурбовані такою трагедією, особливо враховуючи, що нещодавно схожа ситуація була в Одесі. Саме тому ми ініціювали комплексні перевірки всіх підвідомчих установ Мінсоцполітики на предмет дотримання заходів протипожежної безпеки», - зазначив Коваль.

Нагадаємо, 22 грудня в Старобільську Луганської області виникла пожежа в інтернаті. В результаті займання одного з корпусів Старобільського обласного психоневрологічного інтернату загинули чотири людини, троє отримали тілесні ушкодження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: