Зведення ООС: бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню три рази.

З початку поточної доби, 23 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню три рази.

Як повідомляється, противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, інформує прес-центр ООС у Facebook.

Пристайко повідомив подробиці розведення сил на ДонбасіГолова МЗС України Вадим Пристайко повідомив, що до наступного Нормандського саміту мають бути не тільки визначити три ділянки, але і треба провести розведення.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник здійснив два обстрілу позицій Об'єднаних сил, а саме поряд з Лебединським і неподалік Старогнатовки.

Один обстріл з великокаліберного кулемета було зафіксовано поблизу населеного пункту Південне, що в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ».

«Сьогодні, 23 грудня, в результаті обстрілу ворожих втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 22 грудня збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення.

Також Україна підтвердила домовленість щодо обміну полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: