Парламент відновив роботу після майже двогодинної перерви

Читать на русском
Народні депутати повернулися до роботи на ранковому засіданні після перерви, яка тривала майже дві години.

Народні депутати повернулися до роботи на ранковому засіданні після перерви, яка тривала майже дві години.

Також парламентарі скасували перерву, передбачену регламентом ВР.

«Надійшла пропозиція від декількох фракцій, оскільки ми багато часу витратили на узгодження позицій, скасувати перерву з 12:00 до 12:30», - сказав Разумков.

Зокрема, голова ВРУ та голови фракцій повернулися після тривалих консультацій в кабінеті Разумкова. Парламентарі проголосували за скасування перерви з 12:00 до 12:30, яка передбачена регламентом роботи ВРУ.

Додамо, парламентарі продовжили розгляд законопроекту №2490-1 про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конституційних принципів у сферах енергетики та комунальних послуг, розгляд якого розпочали на вчорашньому засіданні ВРУ.

Нагадаємо, фракції «Батьківщина» і «Голос» звернулися з проханням про перерву на 30 хвилин після чого Разумков зібрав голів фракцій у своєму кабінеті.

Після цього перерву продовжили ще на 30 хвилин.

Як повідомлялося, вчора, 18 грудня, голова ВРУ Дмитро Разумков завершив ранкове засідання парламенту під час розгляду законопроекту №2490-1 про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конституційних принципів у сферах енергетики та комунальних послуг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: