Українцям заборонять виїжджати до РФ за внутрішніми паспортами

Читать на русском
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що українцям заборонять їхати до РФ за внутрішніми паспортами у березні 2020 року.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що українцям заборонять їхати до Росії за внутрішніми паспортами у березні 2020 року.

«З 1 березня 2020 року перетин кордону з РФ буде здійснюватися на підставі закордонного паспорта, але тільки для громадян України, що виїжджають з України на територію РФ. Зменшується час проходження прикордонного контролю кожного громадянина – для перевірки даних особи відомості закордонних паспортів зчитуються спеціальними приладами. При в’їзді громадян України з території РФ на територію України Державна прикордонна служба України здійснюватиме безперешкодний пропуск громадян України також за внутрішніми паспортами та свідоцтвами про народження», - написав він у Telegram-каналі.

Нагадаємо, стало відомо, що ЄС готує рекомендації щодо російських паспортів для Донбасу.

Також у Кабінеті міністрів заговорили про необхідність дозволити в Україні подвійне громадянство. «Слово і Діло» вивчило досвід інших країн світу в питанні подвійного громадянства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: