Під Києвом сталася перестрілка під час пограбування будинку підприємця

Читать на русском
Поліція затримала зі стріляниною 4 озброєних зловмисників в Києво-Святошинському районі, які намагалися проникнути до будинку місцевого підприємця.

Поліція затримала зі стріляниною 4 озброєних зловмисників в Києво-Святошинському районі, які намагалися проникнути до будинку місцевого підприємця.

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

Увечері 13 листопада четверо грабіжників проникли до будинку підприємця в одному з сіл Київської області, щоб заволодіти його майном. Після викриття зловмисники відкрили стрілянину по правоохоронцям, а також намагалися застосувати світлошумові гранати.

«Нападники мали зброю, яку згодом застосували, обличчя приховували під балаклавами, а одягнені були в спеціальні тактичні костюми», - розповіли в поліції.

Відзначається, що правоохоронці затримали 4 зловмисників. У результаті перестрілки ніхто з поліцейських і порушників не постраждав.

«Всі вони непрацюючі раніше судимі (в тому числі за вбивство) жителі Києва та Київської області. Найстаршому - 43 роки, а наймолодшим - по 31. У них вилучено зброю, боєприпаси, радіостанції, засоби злому замків і проникнення до будинків та інші свідоцтва злочинної діяльності», - додали у відомстві.

За фактом правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 186 (грабіж), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу було розпочато досудове розслідування.

Раніше поліція знайшла підозрюваного в стрілянині в лікарні в Чехії.

Також нагадаємо, в поліції повідомили подробиці стрілянини в центрі Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: