Призначили нового прокурора Черкаської області

Читать на русском
Нового голову прокуратури Черкаської області представив заступник генпрокурора Віктор Трепак. Ним став Олександр Воронін.

Нового голову прокуратури Черкаської області представив заступник генпрокурора Віктор Трепак. Ним став Олександр Воронін.

Про це повідомляє пресслужба Генеральної прокуратури України в п'ятницю, 13 грудня.

Віктор Трепак зазначив, що завданням нової прокуратури є професійне відстоювання законності і справедливості, яких чекає громадянське суспільство. Ключовими пріоритетами для органів прокуратури Черкаської області він назвав боротьбу з корупцією і організованою злочинністю.

Також він зазначив, що Воронін володіє достатнім досвідом, знаннями, професійними і вольовими якостями для вирішення поставлених завдань у співпраці з іншими правоохоронними органами регіону.

У свою чергу, Олександр Воронін зазначив, що разом із колективом докладе максимум зусиль для відновлення довіри суспільства до прокуратури і підвищення авторитету правоохоронних органів.

Відзначимо, Олександр Воронін працює в органах прокуратури з 1999 року. Працював на посадах прокурора, слідчого, а також на керівних посадах в органах прокуратури Тернопільської та Львівської області, військової прокуратури Західного регіону України, а також заступника прокурора Рівненської області. До призначення на посаду прокурора Черкаської області працював заступником прокурора Чернівецької області.

Раніше представили нового прокурора Полтавської області.

Також нагадаємо, в ГПУ назвали число прокурорів, які не пройшли співбесіду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: