ОБСЄ зафіксувала 140 вибухів на Донбасі

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія, СММ, ОБСЄ зафіксувала 125 вибухів у Донецькій області 9 грудня.

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала 125 вибухів у Донецькій області 9 грудня.

У Донецькій області СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши при цьому більше вибухів (приблизно 125) порівняно з попередньою добою (приблизн о 100 вибухів). Майже половину порушень режиму припинення вогню і більшість вибухів зафіксовано в районах на північ і захід від Красногорівки і до північно-заходу від Олександрівки, сказано у звіті СММ ОБСЄ.

Нормандський формат: як проходили переговори в 2014-2018 рокахНормандська четвірка 9 грудня проведе переговори. Востаннє в такому форматі збиралися у 2016 році.

У Луганській області СММ констатувала аналогічний рівень порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши при цьому 15 вибухів, порівняно з попередньою добою (13 вибухів). Більша частина порушень режиму припинення вогню, у тому числі більшість вибухів, зафіксовано в районах на схід від Золотого.

Раніше В ОБСЄ оцінили результати саміту «нормандської четвірки».

Нагадаємо, вперше після трирічної перерви в Парижі в понеділок пройшов саміт «нормандської четвірки». Крім того, відбулася перша зустріч російського і українського лідерів, які до цього говорили лише по телефону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: