Аваков розповів, яким може бути компроміс щодо контролю над кордоном

Читать на русском
Аваков після нормандської зустрічі, заявив, що російський президент не готовий повернути український кордон, але він не виключив, що Україна може погодитися на компроміс щодо контролю над кордоном.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков після нормандської зустрічі заявив, що російський президент не готовий повернути український кордон, але він не виключив, що Україна може погодитися на компроміс щодо контролю над кордоном.

«Це дуже важкий перехідний період, він триватиме пів року або навіть рік, але ми готові це пройти. Але це буде потім, коли все з усім погодяться, а поки ми бачимо, що Путін не готовий повернути нам кордон», - додав Аваков.

Зеленський підбив підсумки нормандської зустрічі щодо ДонбасуЗа підсумками нормандської зустрічі в Парижі президент України Володимир Зеленський виступив із заявою.

Очільник МВС вважає, що Україна може погодитися на компроміс щодо контролю над кордоном.

«Компроміс може бути: ми не за місяць візьмемо кордон, а за два дні. Ось у нас є 408 км кордону. Ми будемо кожен день зменшувати - і за день до виборів раз. У нас під контролем весь кордон. Чим не компроміс?», - заявив Аваков.

Нагадаємо, президент України заявив, що питання повернення Україні кордону буде обговорюватися на наступній зустрічі. Також Зеленський додав, що закон про особливий статус Донбасу буде продовжений на один рік.

Нагадаємо, за підсумками нормандської зустрічі в Парижі президент України Володимир Зеленський виступив із заявою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: