ДБР завершило досудове розслідування вбивства Кирила Тлялова

Читать на русском
Слідчі ДБР завершили досудове розслідування вбивства Кирила Тлявова. Сторона звинувачення визнала докази, зібрані під час досудового розслідування, достатніми для складання обвинувальних актів.

Слідчі завершили досудове розслідування вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова.

Про це поінформував голова ДБР Роман Труба в своєму Telegram-каналі в п'ятницю, 6 грудня.

«Слідчі ДБР завершили досудове розслідування вбивства Кирила Тлявова. Сторона звинувачення визнала докази, зібрані під час досудового розслідування, достатніми для складання обвинувальних актів щодо чотирьох підозрюваних - всіх, хто був учасником тієї трагічної події», - написав Труба.

За його словами, далі підозрювані ознайомляться з матеріалами кримінального провадження, після чого обвинувальні акти будуть передані до суду. Там оберуть покарання для цих осіб.

Нагадаємо, 31 травня в Переяславі Київської області п'ятирічний хлопчик у власному дворі внаслідок пострілу зазнав важкого поранення голови і відкритої черепно-мозкової травми.

Стан Кирила був вкрай важким – він перебував під апаратом штучної вентиляції легенів. У понеділок, 3 червня, в лікарні Києва Кирило помер, лікарям не вдалося врятувати його життя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: