Зведення ООС: п'ять обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі з початку поточної доби, 5 грудня,  збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню.

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі з початку поточної доби, 5 грудня, збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Як повідомляється, противник обстріляв позиції українських підрозділів з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Три обстріли позицій українських захисників російськими окупаційними військами зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ», а саме двічі неподалік Новолуганского і у Луганського.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник здійснив два обстріли по укріплень Об'єднаних сил у Широкіно і неподалік Лебединського.

«Сьогодні, 5 грудня, втрат в результаті обстрілу серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, за добу 4 грудня збройні формування РФ три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Раніше Вадим Пристайко назвав нові дані про жертви війни на Донбасі.

Також нагадаємо, в ГПУ створили департамент по Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: