Бойовики обстріляли позиції ООС біля Широкиного

Читать на русском
Російсько-окупаційні сили з ранку четверга, 5 грудня, тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, а в районі Широкиного застосували міномети.

Російсько-окупаційні сили з ранку четверга, 5 грудня, тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, а в районі населеного пункту Широкине застосували міномети.

Про це повідомляє пресцентр Міністерства оборони.

Зокрема, близько 07:25 російські незаконні збройні формування з мінометів 82-го калібру, всупереч Мінським домовленостям, обстріляли позиції українських військових в районі населеного пункту Широкине. Бойовики впродовж 20 хвилин випустили 10 мін.

Вже близько 08:20 окупанти відкрили вогонь з протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецького озброєння по підрозділах Об'єднаних сил поблизу Новолуганського.

Ще один обстріл було зафіксовано поблизу Луганського. Найманці близько 11:15 здійснили провокацію з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Вся збройна активність ворога була придушена з легкого піхотного озброєння.

«Втрат від початку поточної доби серед наших героїв-захисників, за наявною інформацією, немає», - додали у відомстві.

Нагадаємо, що 4 грудня позиції українських військових поблизу населених пунктів Новолуганське та Широкине також потрапляли під обстріл бойовиків. Вчора окупанти тричі відривали вогонь, попри режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: