Пожежу в одеському коледжі локалізували

Читать на русском
Пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу локалізовано о 14:18 на площі 4000 квадратних метрів.

Пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу локалізовано о 14:18 на площі 4000 квадратних метрів.

Про це повідомляє пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Горить Одеський коледж економіки: шпиталізували двох постраждалих (доповнено)Через пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу мерія відклала засідання виконкому. Міський голова Геннадій Труханов прибув на місце НП.

Станом на 14:25 внаслідок пожежі постраждали 14 осіб, з них шестеро пожежників. Одна постраждала померла в лікарні. Триває ліквідація пожежі.

За даними місцевих ЗМІ, постраждала 21 людина. Також одна із постраждалих померла. Втім, представник муніципального департаменту охорони здоров'я Алла Калєєва повідомила про 21 постраждалого, серед яких 9 студентів.

Постраждали студенти: Христина Чернявська - 17 років, Юлія Савельєва - 17 років, Софія Свердленко - 17 років, Марія Куртєєва - 16 років, Олена Бахчиванжі - 16 років, Ганна Басс - 16 років, Вікторія Беркатюк - 17 років і Юрій Новицький - 16 років.

Нагадаємо, у середу, 4 грудня, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виникла пожежа. Займання сталося на третьому поверсі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: