Трамп не братиме участі у слуханнях щодо імпічменту

Читать на русском
У Білому домі заявили, що ні президент Трамп, ні його адвокати не братимуть участі у слуханнях щодо імпічменту в середу в Судовому Комітеті.

У Білому домі заявили, що ні президент США Дональд Трамп, ні його адвокати не братимуть участі у слуханнях щодо імпічменту в середу в Судовому Комітеті.

У листі голові Джерролду Надлеру адвокат Трампа Пет Чиполлон сказав, що президент не буде брати участі у слуханнях, поки свідки ще не названі, і поки незрозуміло, чи надасть Судовий комітет Трампу чесний процес за допомогою додаткових слухань, інформує CNN.

Імпічмент дедалі ближчий: чим закінчиться Українагейт для ТрампаІмпічмент Трампу дедалі ближче. Владислав Фарапонов змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і незрозумілими для тих, хто спостерігає за історією з України.

До того ж, адвокат звинуватив демократів у навмисному призначенні слухань у той день, коли Трамп буде на зустрічі НАТО в Лондоні.

Щодо того, чи буде Трамп брати участь у слуханнях у п'ятницю, повідомлять додатково.

Нагадаємо, Юридичний комітет Палати представників Конгресу США попросив президента Дональда Трампа до 6 грудня дати відповідь щодо його участі або його адвоката у слуханнях у рамках процедури імпічменту глави держави.

Як відомо, демократи почали процес імпічменту проти Трампа, підозрюючи його в тому, що він затримав військову допомогу Україні і вимагав в обмін провести розслідування проти Джо і Хантера Байденів. Палата представників ухвалила резолюцію на підтримку імпічменту 31 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: