Альперін сам прийшов до САП і був затриманий

Читать на русском
Вадим Альперін, розшук якого напередодні оголосив президент Володимир Зеленський, сам з’явився до САП і здався правоохоронцям.

Вадим Альперін, розшук якого напередодні оголосив президент Володимир Зеленський, сам з’явився до САП і здався правоохоронцям.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Альперіна, якого називають головним одеським контрабандистом, затримали працівники НАБУ.

Нагадаємо, 26 листопада Зеленський 26 листопада звернувся до українців із закликом допомогти НАБУ затримати Альперіна і навіть пообіцяв цінні подарунки.

Зеленський зазначив, що далеко Альперін «не добіг - кордони надійно перекриті, отже, Вадим Альперін ховається десь у країні». Президент попросив усіх долучитися і допомогти Альперіну знайти дорогу до НАБУ, або допомогти правоохоронцям знайти втікача.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали заступника заступника начальника Київської міської митниці Сергія Тупальського в рамках кримінального провадження «так званої справи Вадима Альперіна».

Як відомо, самого Альперіна викрили на хабарі детективу НАБУ для закриття цієї справи. Йому повідомили про підозру. Пізніше, ГПУ передала цю справу до суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: