Зведення ООС: 6 обстрілів, без втрат для ЗСУ

Читать на русском
У вівторок, 26 листопада, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, ведучи провокаційні обстріли в безпосередній близькості до меж ділянки розведення № 3.

У вівторок, 26 листопада, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, ведучи провокаційні обстріли в безпосередній близькості до меж ділянки розведення № 3.

Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Чотири обстріли позицій ООС російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід:

тричі неподалік Старогнатівки — з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів;

поблизу Широкиного — зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Також російські окупаційні війська вели провокаційні обстріли в безпосередній близькості до меж ділянки розведення № 3.

«Розрахунок збройних формувань Російської Федерації очевидний. Спровокувавши вогонь у відповідь вони сподіваються на те, що наші захисники влучать по ділянці розведення № 3 «Петрівське». Усі ці дії з боку ЗФ РФ відбуваються напередодні зустрічі тристоронньої контактної групи у Мінську», — зазначили у штабі.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил: біля Кримського і Луганського — з мінометів калібру 82 мм, ручних і станкових протитанкових гранатометів.

Поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи вісім разів порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, ОБСЄ завершила верифікацію розведення сил у Золотому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: