ДТП у Львівській області: є жертва

Читать на русском
Потрійне ДТП за участю вантажівки Renault і двох мікроавтобусів Renault Trafic сталося на трасі Київ-Чоп у Львівській області.

Потрійне ДТП за участю вантажівки Renault і двох мікроавтобусів Renault Trafic сталося на трасі Київ-Чоп у Львівській області.

Загинула одна людина і ще семеро людей постраждали, повідомляє регіональне управління Нацполіціі в суботу, 23 листопада.

Відзначається, що аварія сталася сьогодні близько 3 години ночі між населеними пунктами Любинці і Гірне в Стрийському районі. Водій фури, 49-річний іноземець, не впорався з керуванням і зіткнувся з двома мікроавтобусами.

У результаті зіткнення загинула пасажирка одного із Renault Trafic. Водій цього мікроавтобусу і ще шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані. Серед постраждалих троє неповнолітніх віком 15-17 років.

Відкрито кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 КК України). Винуватця ДТП затримали. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, біля Ради сталася потрійна ДТП, є постраждалі.

Також нагадаємо, в поліції підрахували, скільки людей загинуло в ДТП з початку року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: