Садовий заявив, що у нього немає 50 мільйонів на заставу

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий, якому сьогодні оголосили про підозру у зловживанні владою, заявив, що у його сім'ї немає 50 млн грн для внесення застави.

Мер Львова Андрій Садовий, якому сьогодні оголосили про підозру у зловживанні владою, заявив, що у його сім'ї немає 50 млн грн для внесення застави.

Про це він повідомив в ефірі Zaxid.net.

Підозра Садовому така ж заплутана, як і справа щодо індустріального паркуТемна справа про землю під індустріальний парк, що не належала львівській громаді, але все одно була продана за заниженою ціною голландцям.

«Я собі важко уявляю, де вони ту суму нарахували», – сказав Садовий.

На запитання, де він братиме гроші на внесення застави, Садовий зазначив, що буде звертатися до людей і можливо «треба буде щось продавати».

«Ви знаєте, моя декларація є публічна, все, що я маю. Подивіться — моя зарплата, те, що Катерина (дружина, — ред.) отримує, у нас немає чогось іншого. Є будинок, є машина», — зазначив міський голова.

Раніше повідомлялося, що обвинувачення буде клопотати про заставу в розмірі 50 мільйонів гривень для Садового.

Нагадаємо, 21 листопада 2019 року, прокурорами САП повідомлено про підозру посадовим особам Львівської міської ради, зокрема меру Львова Андрію Садовому.

Одразу після вручення підозр прокурорами САП вручили клопотання про обрання вказаним особам запобіжних заходів.

Раніше про вручення підозри повідомив сам Садовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: