Синоптики оголосили штормове попередження в Україні

Читать на русском
У четвер, 21 листопада, погода в Україні погіршиться, оголошено штормове попередження. У Києві сьогодні очікується хмарна та суха погода.
Ілюстративне фото.

У четвер, 21 листопада, погода в Україні погіршиться, оголошено штормове попередження.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Українського Гідрометцентру.

Синоптик дала прогноз погоди на тижденьЗ понеділка, 18 листопада, в Україні очікується похолодання, у середині тижня вночі будуть морози.

Сьогодні в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у Приазов'ї 25-28 м/с. По Києву та Київській області 21 листопада пориви вітру 15-18 м/с.

Додамо, Приазов'я включає в себе території півдня Донецької, Запорізької, сходу Херсонської областей та північного узбережжя Азовського моря.

Сильний вітер вже з самого ранку. Видання «Думская» повідомило, що в Одесі через штормовий вітер дерево впало на контактну мережу і було тимчасово припинено рух трамваю.

Нагадаємо, синоптики попереджали про дощі у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Хмельницькій, Вінницькій та Одеській областях. У всіх інших областях сьогодні хмарно. Зокрема, на сході Україні вдень температура повітря опуститься до -3.

У Києві сьогодні очікується хмарна та суха погода. Вдень температура повітря коливатиметься від -1 до +1.

У свою чергу, синоптик Наталка Діденко повідомляла, що погода у Києві в четвер, 21 листопада, буде вітряна, очікуються морози до -4 градусів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: