У центрі Києва завершують встановлення новорічного освітлення

Читать на русском
Відзначається, що освітлення відповідає всім світовим стандартам, є енергозбережувальним і функціональним.

Комунальне підприємство «Київміськсвітло» завершує встановлення святкового новорічного освітлення в центрі столиці.

Про це повідомляє пресслужба «Київміськсвітла» в четвер, 21 листопада.

Курс на укріплення: чого чекати від гривні напередодні новорічних свят?Нетиповий період укріплення гривні, схоже, завершується. Попри позитивні прогнози щодо курсу нацвалюти, в цілому гривня поступово дешевшатиме у 2020 році. Як розвиватиметься цей процес – прогнозував Олександр Радчук.

«Завдання для КП «Київміськсвітло» - зробити ілюмінаційну казку реальністю і створити святковий настрій для всіх киян і гостей столиці. Уже незабаром ви самі зможете зазирнути ввечері на одну із центральних вулиць столиці і насолодитися новорічними вогнями», - йдеться в повідомленні.

Для прикрашання центральної вулиці міста (Хрещатика) використано понад 3 тисяч метрів гірлянд та 300 світлових приладів, які встановлені на деревах і адміністративних будівлях. Це - Національна філармонія, Консерваторія, Київська міська державна адміністрація, Головпоштамт, Укоопспілка (новорічні мотиви, гірлянди). А також такі вулиці Києва:

  • вул. Б. Хмельницького - ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною (гірлянди і кулі);

  • Майдан Незалежності - дерева і опори (гірлянди);

  • Європейська площа - святкова ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною (листя), на деревах (падаючий лід, геометричні фігури, гірлянди);

  • вул. Грушевського - святкова ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною і на опорах зовнішнього освітлення (новорічні мотиви, гірлянди).

Відзначається, що освітлення відповідає всім світовим стандартам, є енергозбережувальним і функціональним. Новорічна ілюмінація працюватиме з 19 грудня 2019 року до 20 січня 2020 року.

Раніше в КП «Київміськсвітло» розповіли, що цьогоріч нову ілюмінацію не закуповували, але був проведений технічний огляд торішньої.

Також нагадаємо, на новорічно-різдвяні свята в грудні 2019 року і січні 2020 року українці відпочиватимуть 8 днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: