У мережі обговорюють звинувачення Зеленського на адресу Тимошенко

Читать на русском

Володимир Зеленський написав, що Юлія Тимошенко просила призначити своїх людей на солодкі посади. Але їй відмовили.
Слово і Діло

Президент Володимир Зеленський сьогодні прокоментував перехід Юлії Тимошенко в опозицію, назвавши це «давньою українською традицією». Крім того, він заявив, що Тимошенко пропонувала призначити своїх людей на важливі посади.

«Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою народу» у Верховній раді. Звичайно, ми відмовили. Адже епоха договірняків закінчилася назавжди. Але подивіться, який гарний вигляд зараз у «опозиції». Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають «солоденького», – написав Зеленський.

Відзначимо, лідер «Батьківщини» заявила про перехід в опозицію після того, як Рада ухвалила в першому читанні законопроект про ринок землі.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про заяву Зеленського на адресу Тимошенко.

«Співчувати Юлії Володимирівні і Олегу Валерійовичу – це вже перебір, хлопці. Яку б ви антипатію не відчували до Зеленського або Геруса. Корупціонер-рішала Юля і упир-найманець Ляшко. Жертви режиму, яких ми заслужили. Тим більше, коли і там, і там – за діло. Володимиру ж Олександровичу зарано про кінець «епохи договірняків» писати, поки чорт Портнов і чорт Коломойський нерідко бувають в ОПУ», – написав Юрій Богданов.

«Загалом типовий сортирний гумор, але в чомусь глава держави злукавив. І не просто злукавив, а нахабно збрехав. Тому я трохи виправлю його слова. «Епоха договірняків» закінчилася. Це правда. Але договірняки закінчилися конкретно з Юлією Тимошенко. Немає особливого секрету, що її рейтинги залишають бажати кращого. Час ЮВТ минає. Якщо в найближчі два роки не відбудуться дострокові парламентські вибори, то Рада IX скликання стане останнім парламентом для неї. А ось в інших договірняках пан Зеленський досяг неабиякого успіху. У владу на всі посади повалили гумористи, «шестірки» Коломойського, свати-брати, куми з роботи, особистого життя, знайомі і друзі. І Зеленський це прекрасно розуміє. Та й народ теж», – написав Юрій Лукшиц.

«Ані слова не написано про смерть комбрига 128-ї бригади Євгена Коростельова. Про обстріл з боку російських найманців у зоні проведення ООС теж він не згадує. Війна, здається, для них тільки шум, сірий фон, який відволікає від щасливого карнавалу абсурду», – прокоментувала Юлія Родченко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко провалила обіцянку про те, що не буде перебувати в опозиції в IX скликання Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: