Слідчий РФ поїхав до Керчі оформляти відправку захоплених катерів

Читать на русском
Російський слідчий у справі українських моряків перебуває зараз в Керчі, де оформляє відправку захоплених російської ФСБ українських військових катерів.

Російський слідчий у справі українських моряків перебуває зараз в Керчі, де оформляє відправку захоплених російською ФСБ українських військових катерів.

Про це сказав у ранковому ефірі радіо Крим.Реалії російський адвокат Микола Полозов.

«Питання про передачу українських суден порушувалося ще кілька тижнів тому, і про це ми говорили зі слідчим. Він говорив, що планує поїхати до Керчі і братиме участь в якихось діях з оформлення передачі цих суден. Зараз слідчий виїхав туди і це, ймовірно, свідчить про те, що передача суден все ж відбудеться», - сказав він.

До цього Полозов повідомляв про те, що Росія після повернення Україні захоплених біля берегів Криму військових кораблів повинна припинити кримінальну справу проти українських моряків.

Раніше повідомлялося, що захоплені Росією українські кораблі виводять із Керчі.

Передача кораблів відбудеться в «нейтральних водах».

За інформацією «Думської», з Південного, Чорноморська та Одеси за захопленими кораблями вийшли спеціальні судна: пошуково-рятувальний «Сапфір», буксири «Титан» і «Гайдамака». Зустріч відбудеться у відкритому морі приблизно в 60 милях від Одеси, неподалік кримського мису Тарханкут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: