ГПУ вивчає підозру Порошенку – Рябошапка

Читать на русском
У ГПУ заявили про те, що вивчають переданий їм Держбюро розслідувань проєкт повідомлення про підозру п'ятому президенту України Петру Порошенку.

У ГПУ заявили про те, що вивчають переданий їм Держбюро розслідувань проєкт повідомлення про підозру п'ятому президенту України Петру Порошенку.

ДБР проти Порошенка: які умови для вручення підозри та про яку кримінальну справу йдетьсяУ ДБР готові оголосити Порошенку підозру в замаху на захоплення державної влади. Йдеться про призначення членів Вищої ради правосуддя.

Про це повідомив генпрокурор Руслан Рябошапка в інтерв'ю журналістам у понеділок, 18 листопада, пише «Інтерфакс-Україна».

«У Генпрокуратурі України ці матеріали є, вони відпрацьовуються відповідними структурними підрозділами... Найближчим часом буде ухвалено процесуальне рішення», - повідомив Рябошапка.

При цьому генпрокурор не виключив, що в документи може знадобитися внести певні правки.

Раніше Державне бюро розслідувань подало на підпис генеральному прокурору України Руслану Рябошапці проєкт про зняття депутатської недоторканності з п'ятого президента країни Петра Порошенка з метою притягнення його до кримінальної відповідальності.

Також нагадаємо, Порошенко знову не з'явився на допит в ДБР в понеділок, 18 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: