Ситуація на Донбасі: 8 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі в районі проведення ООС із початку поточної доби, 18 листопада, озброєні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі в районі проведення ООС із початку поточної доби, 18 листопада, озброєні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

У штабі ООС повідомили про втрати бойовиків на Донбасі за тижденьПротягом семи днів втрати бойовиків на Донбасі склали майже 30 осіб, із них понад 10 було ліквідовано.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

По позиціях українських військовослужбовців російські окупаційні війська здійснили п'ять обстрілів в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме неподалік Кримського, неподалік Луганського, двічі біля Новотошківського, неподалік Травневого.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник також здійснив три обстріли по позиціях Об'єднаних сил: двічі біля Новомихайлівки та неподалік Лебединського.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Раніше в штабі ООС повідомили про втрати бойовиків на Донбасі за тиждень.

Також нагадаємо, на Донбасі в підвалі житлового будинку виявили боєприпаси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: