Зеленський здійснив кадрові перестановки в Запорізькій і Житомирській областях

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський здійснив кадрові перестановки в райдержадміністраціях в Запорізькій і Житомирській областях.

Президент Володимир Зеленський здійснив кадрові перестановки в райдержадміністраціях у Запорізькій та Житомирській областях.

Про це повідомляє пресцентр ОПУ в п'ятницю, 15 листопада.   Зокрема, в Запорізькій області президент звільнив Артема Попова з посади голови Бельмацької районної державної адміністрації і призначив його головою Приморської районної державної адміністрації.   Сергія Селевіча президент звільнив з посади голови Мелітопольської районної державної адміністрації і призначив головою Приазовської районної державної адміністрації замість звільненої з цієї посади Наталі Романенко.   Крім того, президент перепризначив головою Пологівської районної державної адміністрації Артура Крупського і головою Розівської районної державної адміністрації Володимира Ревуту.   Зеленський також звільнив Сергія Беличева з посади голови Приморської районної державної адміністрації.   У Житомирській області президент призначив Людмилу Димидюк головою Бердичівської районної державної адміністрації, Юрія Тарасюка - головою Коростенської районної державної адміністрації, Олександра Хомича - головою Чуднівської районної державної адміністрації.

Раніше Володимир Зеленський призначив Олега Сінегубова головою Полтавської обласної державної адміністрації.

Також нагадаємо, 11 листопада президент представив голову Кіровоградської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: